Published: 2021-12-31

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-1-HUN

Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use

Erika Koppányné Szabó, Krisztina Takács

3634-3648

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-1-ENG

Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban

Emőke Topa, Loránd Alexa, Andrea Varga-Kántor, Béla Kovács, Nikolett Czipa

3649-3656

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-2-HUN

Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization

Emőke Topa, Loránd Alexa, Andrea Varga-Kántor, Béla Kovács, Nikolett Czipa

3657-3664

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-2-ENG

Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése

Andrea Varga-Kántor, Loránd Alexa, Emőke Topa, Béla Kovács, Nikolett Czipa

3665-3671

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-3-HUN

Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results

Andrea Varga-Kántor, Loránd Alexa, Emőke Topa, Béla Kovács, Nikolett Czipa

3672-3678

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-3-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-4-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-4-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-5-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2021/4-5-ENG