• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
  • Aktuális
  • Archívum
  • Értesítések
  • Információk
    • Információk
    • Beküldések
    • Szerkesztőbizottság
    • Adatvédelmi nyilatkozat
    • Kapcsolat
  1. Főoldal
  2. Archívum

Évf. 70 szám 3 (2024)

Évf. 70 szám 2 (2024)

Évf. 70 szám 1 (2024)

CEFood 2024 Conference

Évf. 69 szám 4 (2023)

Évf. 69 szám 3 (2023)

Évf. 69 szám 2 (2023)

Évf. 69 szám 1 (2023)

Évf. 68 szám 4 (2022)

Évf. 68 szám 3 (2022)

Évf. 68 szám 2 (2022)

Évf. 68 szám 1 (2022)

Évf. 67 szám 4 (2021)

Évf. 67 szám 3 (2021)

Évf. 67 szám 2 (2021)

Évf. 67 szám 1 (2021)

Évf. 66 szám 4 (2020)

Évf. 66 szám 3 (2020)

Évf. 66 szám 2 (2020)

Évf. 66 szám 1 (2020)

Special Edition I.
Évf. 66 (2020)

Nyelv

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Információ

  • Olvasóknak
  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Keywords

A hét legolvasottabb tanulmányai
  • Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel
    73
  • Korai aromafelszabadító hatással rendelkező enzimhasználat vizsgálata Furmint szőlőfajta esetében a Tokaji borvidéken
    39
  • A szezámliszt és az aszkorbinsav hatása a tészta és a kenyér beltartalmi értékére és reológiai tulajdonságaira
    37
  • Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
    36
  • Vision tests of sensory judges - review
    35

Felelős kiadó
Szegedi Tudományegyetem
Kiadó székhelye
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Felelős kiadó személy
Szegedi Tudományegyetem rektora
Felelős szerkesztő
Bánáti Diána
Főszerkesztő
Bánáti Diána

ISSN 0422-9576 (Nyomtatott)
ISSN 2676-8704 (Online)

A kiadói rendszerről