Megjelent: 2022-06-30

A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással

Biró Barbara, Koren Dániel, Lichthammer Adrienn, Veresné Bálint Márta, Gere Attila, Kókai Zoltán

3844-3854

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-1-HUN

Relationships amongst phenyltiocarbamide sensitivity, body composition, coffee and tea consumption

Biró Barbara, Koren Dániel, Lichthammer Adrienn, Veresné Bálint Márta, Gere Attila, Kókai Zoltán

3855-3865

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-1-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-2-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-2-ENG

Egysejt-fehérje előállítása állati takarmányozáshoz fermentációs biotechnológiával

Judit Molnár, Vasas David, Kalocsai Renátó, Szakál Tamás , Mukhtar H. Ahmed

3888-3895

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-3-HUN

Production of Single Cell Protein by the fermentation biotechnology for Animal Feeding

Judit Molnár, Vasas David, Kalocsai Renátó, Szakál Tamás , Mukhtar H. Ahmed

3896-3903

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-3-ENG

In vitro tesztrendszer alkalmazása probiotikus baktériumtörzsek szelektálására

Judit Süle, Varga László, Hatvan Zoltán, Kerényi Zoltán

3904-3915

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-4-HUN

Application of an in vitro test system for the selection of probiotic bacterial strains

Süle Judit, Varga László, Hatvan Zoltán, Kerényi Zoltán

3916-3927

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-4-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-5-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-5-ENG