Published: 2022-06-30

A feniltiokarbamid érzékenység összefüggései a testösszetétellel, valamint a kávé- és teafogyasztással

Barbara Biró, Dániel Koren, Adrienn Lichthammer, Márta Veresné Bálint, Attila Gere, Zoltán Kókai

3844-3854

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-1-HUN

Relationships amongst phenyltiocarbamide sensitivity, body composition, coffee and tea consumption

Barbara Biró, Dániel Koren, Adrienn Lichthammer, Márta Veresné Bálint, Attila Gere, Zoltán Kókai

3855-3865

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-1-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-2-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-2-ENG

Egysejt-fehérje előállítása állati takarmányozáshoz fermentációs biotechnológiával

Molnár Judit, David Vasas, Renátó Kalocsai, Tamás Szakál, Mukhtar H. Ahmed

3888-3895

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-3-HUN

Production of Single Cell Protein by the fermentation biotechnology for Animal Feeding

Judit Molnár, David Vasas, Renátó Kalocsai, Tamás Szakál, Mukhtar H. Ahmed

3896-3903

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-3-ENG

In vitro tesztrendszer alkalmazása probiotikus baktériumtörzsek szelektálására

Judit Süle, László Varga, Zoltán Hatvan, Zoltán Kerényi

3904-3915

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-4-HUN

Application of an in vitro test system for the selection of probiotic bacterial strains

Judit Süle, László Varga, Zoltán Hatvan, Kerényi Zoltán

3916-3927

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-4-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-5-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/2-5-ENG