• Main Navigation
  • Main Content
  • Sidebar
  • Register
  • Login
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
  1. Home
  2. Archives

Vol. 70 No. 4 (2024)

Vol. 70 No. 3 (2024)

Vol. 70 No. 2 (2024)

Vol. 70 No. 1 (2024)

CEFood 2024 Conference

Vol. 69 No. 4 (2023)

Vol. 69 No. 3 (2023)

Vol. 69 No. 2 (2023)

Vol. 69 No. 1 (2023)

Vol. 68 No. 4 (2022)

Vol. 68 No. 3 (2022)

Vol. 68 No. 2 (2022)

Vol. 68 No. 1 (2022)

Vol. 67 No. 4 (2021)

Vol. 67 No. 3 (2021)

Vol. 67 No. 2 (2021)

Vol. 67 No. 1 (2021)

Vol. 66 No. 4 (2020)

Vol. 66 No. 3 (2020)

Vol. 66 No. 2 (2020)

Vol. 66 No. 1 (2020)

Special Edition I.
Vol. 66 (2020)

Language

  • English
  • Magyar

Make a Submission

Make a Submission

scopus

0.2
2023CiteScore
 
 
3rd percentile
Powered by Scopus

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Keywords

Most read in last week
  • A lakossági hipo- és hipermineraliémiáról
    62
  • Serratia fajok jellemzése, valamint Serratia marcescens kvalitatív kimutatása nyers és pasztőrözött tejből polimeráz láncreakción alapuló vizsgálati módszerrel
    47
  • Műanyaggal és hagyományos táptalajjal etetett Tenebrio molitor lárvák megkülönböztetésének lehetőségei
    42
  • Nemzeti szabványosítási hírek
    41
  • Különböző típusú növényi olajok fizikai-kémiai tulajdonságainak összehasonlítása sütés előtt és után
    38

Publisher
University of Szeged
Publisher's headquarters
6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Responsible publisher
Rector of University of Szeged
Responsible editor
Diána Bánáti
Editor-in-chief
Diána Bánáti

ISSN 0422-9576 (Print)
ISSN 2676-8704 (Online)

 

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.