MTA Élelmiszeranalitika és Minőség Munkabizottsága hírei 2022 március

Main Article Content

Sándor Tömösközi
Zsuzsanna Bugyi

Abstract

A COVID 19 hatása az érzékszervi vizsgálatok lebonyolítására és a fogyasztói trendekre
Kuti Tünde, Hegyi Adrienn, Sebok András (Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.) Korszeru érzékszervi vizsgálati módszerek az élelmiszertudományi felsooktatásban
Kókai Zoltán (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Árukezelési, Kereskedelmi, Ellátási Lánc és Érzékszervi Minosítési Tanszék)
Termékfejlesztés co-creation módszerrel, a szépkorúak, 65+ igényeinek felmérésének példáján
Hegyi Adrienn, Kuti Tünde, (Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.), Bánáti Diána (Szegedi
Tudományegyetem), Farkas Alexandra, Jaksics Edina, Németh Renáta, Tömösközi Sándor (BME-ABÉT)
Színmaszkolás az érzékszervi vizsgálatokban
Sipos László (Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet,
Árukezelési, Kereskedelmi, Ellátási Lánc és Érzékszervi Minosítési Tanszék)
Szemkamerás mérések élelmiszertudományi alkalmazásai
Gere Attila (Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem, Élelmiszertudmányi és Technológiai Intézet,
Érzékszervi Minosíto Laboratórium)

Downloads

Download data is not yet available.

Article Details

How to Cite
Tömösközi, S., & Bugyi, Z. (2022). MTA Élelmiszeranalitika és Minőség Munkabizottsága hírei 2022 március. Journal of Food Investigation, 68(1), 3829–3830. Retrieved from https://eviko.szte.hu/index.php/eviko/article/view/153
Section
Articles

Most read articles by the same author(s)