Published: 2022-12-31

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-1-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-1-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-2-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-2-ENG

A gabonatudományi és növényi fehérje kutatások közelmúltja, jelene és remélt jövője

Sándor Tömösközi, Zsuzsanna Kormosné Bugyi, Renáta Németh, Eszter Schall, Alexandra Farkas, Edina Jaksics, Marietta Juhászné Szentmiklóssy, Gabriella Muskovics

4143-4160

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-3-HUN

Recent past, present and hoped-for future of cereal science and plant protein research

Sándor Tömösközi, Zsuzsanna Kormosné Bugyi, Renáta Németh, Eszter Schall, Alexandra Farkas, Edina Jaksics, Marietta Juhászné Szentmiklóssy, Gabriella Muskovics

4161-4179

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-3-ENG

Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás

Zsuzsanna Bugyi, Gabriella Muskovics, Eszter Schall, Kitti Török, Lívia Hajas, Katharina Scherf, Majlinda Xhaferaj, Peter Koehler, Regine Schoenlechner, Stefano D’Amico, Roland Poms, Sándor Tömösközi

4180-4189

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-4-HUN

Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge

Zsuzsanna Bugyi, Gabriella Muskovics, Eszter Schall, Kitti Török, Lívia Hajas, Katharina Scherf, Majlinda Xhaferaj, Peter Koehler, Regine Schoenlechner, Stefano D’Amico, Roland Poms, Sándor Tömösközi

4190-4198

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-4-ENG

Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére

Eszter Schall, Kitti Török, Marietta Juhászné Szentmiklóssy, Renáta Németh, Sándor Tömösközi

4199-4205

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-5-HUN

Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates

Eszter Schall, Kitti Török, Marietta Juhászné Szentmiklóssy, Renáta Németh, Sándor Tömösközi

4206-4212

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-5-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-6-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-6-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-7-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-7-ENG

Az élelmiszeripar helyzete és fejlesztési irányai

Beáta Olga Felkai, Beatrix Adrienn Kuti

4245-4253

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-8-HUN

Situation and development trends of the food industry

Beáta Olga Felkai, Beatrix Adrienn Kuti

4254-4262

DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-8-ENG
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-9-HUN
DOI: https://doi.org/10.52091/EVIK-2022/4-9-ENG