Main Navigation
Main Content
Sidebar
Regisztráció
Bejelentkezés
Toggle navigation
Aktuális
Archívum
Értesítések
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Főoldal
Archívum
Évf. 69 szám 2 (2023)
Megjelent:
2023-06-29
Teljes szám
Évf. 69 szám 2 (2023)
Fókuszban
A tartózkodási idő és az enzimkoncentráció hatása frukto-oligoszacharidok szintézisére enzimes membránreaktorban
Vörös Andrea, Kovács Zoltán, Sipos László
4399-4409
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/2-1-HUN
Tudomány
Ehető rovarok élelmiszeripari és takarmányozási célú felhasználásának lehetőségei
Koppányné Szabó Erika, Jánosi Anna
4410-4424
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/2-2-HUN
Tanulmányok
Milyen jövője van a személyre szabott élelmiszereknek?
Farkas Noémi Dóra
4425-4434
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/2-3-HUN
Fogyasztói élelmiszerhulladék-csökkentési programok Európában
Kasza Gyula, Kunszabó Atilla, Mikulás Viktória, Dorkó Annamária, Szakos Dávid
4435-4450
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/2-4-HUN
Növényi tejhelyettesítő italok fejlesztése lencséből (Lens culinaris L.)
Hajas Lívia, Tihanyi Dóra, Hermánné Dr. Juhász Réka
4451-4459
PDF
DOI:
https://doi.org/10.52091/EVIK-2023/2-5-HUN
Szabványosítás
Nemzeti szabványosítási hírek
Szalay Anna
4460-4463
PDF
PDF (English)